Silence 9 - Pellet kályhák
Silence 9
Silence 9
Silence 9

Silence 9

Kikapcsolható ventilátor. Csendes működés.

Silence 9 és 11kw-tal rendelhető, azoknak ajánljuk akik légbefúvás nélkül csendben szeretnének fűteni. Ezekben a kályhákban minden hasznos újítás megtalálható, hermetikusan záródik, ezáltal füst nem tud a kályhából kijönni. Automata égéstér tisztítás, így gyengébb minőségű pellettel is működik. A pellet szállító csiga folyamatosan forog, míg a hagyományosban szakaszosan ezáltal csendesebb, tökéletesebb az égés, és kevesebb a károsanyag kibocsátás. Dupla égéstér ajtó, hogy a külső ne melegedjen annyira át. Gyárilag beépített wi-fi kapcsolat /dfcs/. Rendszer a füst ventillátor fordulatát a füstgáz összetétele szerint módosítja. A legfontosabb a hagyományos 9kw-os kályha 60kg, a Silence 210kg, a hagyományosnál mindig működik a légbefúvás mert túlmelegedne, a Silence-ben egy nagy öntöttvas mag található, ami tárolja a megtermelt hőt, és így képes ventillátor nélkül működni, hangtalanul, de ha szükséges a gyorsabb fűtés két kis nagyon csendes ventillátort is be lehet kapcsolni természetesen távirányítóval.

721.000 Ft
Országos házhozszállítás
Szakszerű beszereléssel

Műszaki adatok, jellemzők:

Teljesítmény:
9 kW
Méret:
SZ 51 x H 60,8 x M 113,7 cm
Fűtött környezet:
150-210 m3 ~ 80 m2
Szín:
Piros, Fekete, Galamb szürke
Pellet tartály kapacitása:
15 kg
Kályha súlya:
210 kg
Fogyasztás:
max 1,9 kg/h - min 0,7 kg/h
Tartozék:
Távirányító, WI-FI vezérlés

Érdeklődés / megrendelés:

Amennyiben termékünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, vagy meg szeretné azt rendelni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és nyomja meg a "Küldés" gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

Tárgy: *
Név: *
Cím:
E-mail cím: *
Telefonszám: *

Kérdések, megjegyzések:

 Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a weblap üzemeltetője a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Colussi Kft.

8200 Veszprém, Pápai út 32-34.
(+36) 06 30 989 9332
A pelletkályhákról
Termékeink
Rólunk
Kapcsolat
Termékcsoportok: