Silence 11 - Természetes hőáramlással működő kályhák
Silence 11
Silence 11
Silence 11

Silence 11

Kikapcsolható ventilátor. Csendes működés.

Silence 9 és 11kw-tal rendelhető, azoknak ajánljuk akik légbefúvás nélkül csendben szeretnének fűteni. Ezekben a kályhákban minden hasznos újítás megtalálható, hermetikusan záródik, ezáltal füst nem tud a kályhából kijönni. Automata égéstér tisztítás, így gyengébb minőségű pellettel is működik. A pellet szállító csiga folyamatosan forog, míg a hagyományosban szakaszosan ezáltal csendesebb, tökéletesebb az égés, és kevesebb a károsanyag kibocsátás. Dupla égéstér ajtó, hogy a külső ne melegedjen annyira át. Gyárilag beépített wi-fi kapcsolat /dfcs/. Rendszer a füst ventillátor fordulatát a füstgáz összetétele szerint módosítja. A legfontosabb a hagyományos 9kw-os kályha 60kg, a Silence 210kg, a hagyományosnál mindig működik a légbefúvás mert túlmelegedne, a Silence-ben egy nagy öntöttvas mag található, ami tárolja a megtermelt hőt, és így képes ventillátor nélkül működni, hangtalanul, de ha szükséges a gyorsabb fűtés két kis nagyon csendes ventillátort is be lehet kapcsolni természetesen távirányítóval.

Dupla ajtó
Rendkívül csendes
Távirányító a tartozékban
El nem égett pellet visszavezető rendszer
5 működési teljesítményszint
A menü megjelenítése 6 nyelven
Kivehető hamutálca
Biztonsági termosztát
Külső termosztáthoz is alkalmas
Biztonsági manosztát

912.000 Ft
Országos házhozszállítás
Szakszerű beszereléssel
IMQ TANÚSÍTVÁNY
Szigorúan tesztelt és tanúsított termék.
KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS
Ez a termék megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, és 5 csillagot kapott.
ECODESIGN 2022
Ez a termék az ECODESIGN 2022 kritériumainak felel meg, amely meghatározza a környezetbarát tervezési követelményeket, a számítási és mérési módszereket a légkörbe történő kibocsátás csökkentése érdekében.
DINAMIKUS ÁRAMLÁSVEZÉRŐ RENDSZER
A dinamikus áramlásvezérlő rendszer automatikusan szabályozza a levegőt az égéshez, annak érdekében, hogy maximális rugalmasságot biztosítson a napi használat és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében.
KONVEKCIÓ
A konvekció egy olyan típusú áramlás, amely megváltoztatja a környezeti hőmérsékletet, így légmozgásokat generál, amelyek összegyűjtik a hideg levegőt és melegítik őket szellőzéshez szükséges mechanikus alkatrészek nélkül. A homogén eloszlás és a maximális csend garantálja a legjobb kényelmet.
HERMETIKUS ÉGÉSŰ RENDSZER
Az SHS szimbólum hermetikus égésű rendszerrel felszerelt kályhákat jelöl. Ennek a rendszernek köszönhetően a kályha nem veszi be az égéshez szükséges levegőt abból a környezetből, amelybe be van építve. Ez nemcsak nagyban javítja a teljesítményt és optimalizálja a hőtermelést, hanem a kályhát is nagyon biztonságossá és alkalmassá teszi olyan helyiségekben történő telepítésre, mint hálószoba és fürdőszoba.
LEVEHETŐ FOGANTYÚVAL
A SHU szimbólum azt jelzi, hogy a kályha levehető fogantyúval van felszerelve. Biztonsági intézkedés a tűz ajtajának véletlen és / vagy akarat nélküli kinyitásának elkerülésére.

Műszaki adatok, jellemzők:

Teljesítmény:
11 kW
Méret:
SZ 51 x H 60,8 x M 113,7 cm
Fűtött környezet:
180-270 m3 ~ 100 m2
Szín:
Piros, Fekete, Galamb szürke
Pellet tartály kapacitása:
15 kg
Kályha súlya:
240 kg
Fogyasztás:
max 2,3 kg/h - min 0,9 kg/h
Tartozék:
Távirányító, WI-FI vezérlés

Érdeklődés / megrendelés:

Amennyiben termékünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, vagy meg szeretné azt rendelni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és nyomja meg a "Küldés" gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.
Tárgy: *
Név: *
Cím:
E-mail cím: *
Telefonszám: *

Kérdések, megjegyzések:

 Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a weblap üzemeltetője a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Colussi Kft.

8200 Veszprém, Pápai út 32-34.
(+36) 06 30 989 9332
A pelletkályhákról
Termékeink
Rólunk
Kapcsolat
Termékcsoportok: