Faro - Kültéri fűtés, teraszfűtés
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro

Faro

Kültéri fűtés. teraszfűtés

Egy forradalmian új fűtési mód a pellet tüzelésben. Nem kell hozzá hálózati feszültség, mert egy kis akkumulátor 15 órán át tudja működtetni. Nincs helyhez kötve. Nem kell füstcső, mert a káros anyag kibocsátása annyi, mint a konyhában használt két gázégőnek, minimális. Működése a pirolízis elvére épül, egy szoftver irányítja a levegőáramlásokat egy ventilátor segítségével a kályhában, az égéstérben található gázelemző segítségével. A pelletet folyamatosan faszénné alakítja, és a faszénből keletkező gázt égeti el. A 7 kW-os kályhából kiáramló meleget 100 százalékban fűtésre tudjuk használni, mert nincs füstje, nincs szaga. A kerek üveg égéstérben keletkező láng látványa lenyűgöző. Üzemeltetése rendkívül olcsó, óránkét 1,1 kg pelletet éget el, ez 60 Ft költséget jelent.

532.000 Ft
Országos házhozszállítás
Szakszerű beszereléssel

Műszaki adatok, jellemzők:

Teljesítmény:
7 kW
Működési idő tele tartállyal:
6 óra
Pellet tartály kapacitása:
7 kg
Kályha súlya:
52 kg

Érdeklődés / megrendelés:

Amennyiben termékünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, vagy meg szeretné azt rendelni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és nyomja meg a "Küldés" gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.
Tárgy: *
Név: *
Cím:
E-mail cím: *
Telefonszám: *

Kérdések, megjegyzések:

 Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a weblap üzemeltetője a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Colussi Kft.

8200 Veszprém, Pápai út 32-34.
(+36) 06 30 989 9332
A pelletkályhákról
Termékeink
Rólunk
Kapcsolat
Termékcsoportok: