Faro - Kültéri fűtés, teraszfűtés
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro
Faro

Faro

AKCIÓS

Kültéri fűtés. teraszfűtés

Egy forradalmian új fűtési mód a pellet tüzelésben. Nem kell hozzá hálózati feszültség, mert egy kis akkumulátor 15 órán át tudja működtetni. Nincs helyhez kötve. Nem kell füstcső, mert a káros anyag kibocsátása annyi, mint a konyhában használt két gázégőnek, minimális. Működése a pirolízis elvére épül, egy szoftver irányítja a levegőáramlásokat egy ventilátor segítségével a kályhában, az égéstérben található gázelemző segítségével. A pelletet folyamatosan faszénné alakítja, és a faszénből keletkező gázt égeti el. A 7 kW-os kályhából kiáramló meleget 100 százalékban fűtésre tudjuk használni, mert nincs füstje, nincs szaga. A kerek üveg égéstérben keletkező láng látványa lenyűgöző. Üzemeltetése rendkívül olcsó, óránkét 1,1 kg pelletet éget el, ez 60 Ft költséget jelent.

432.000 Ft helyett 382.000 Ft
Országos házhozszállítás
Szakszerű beszereléssel

Műszaki adatok, jellemzők:

Teljesítmény:
7 kW
Működési idő tele tartállyal:
6 óra
Pellet tartály kapacitása:
7 kg
Kályha súlya:
52 kg

Érdeklődés / megrendelés:

Amennyiben termékünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, vagy meg szeretné azt rendelni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és nyomja meg a "Küldés" gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.
Tárgy: *
Név: *
Cím:
E-mail cím: *
Telefonszám: *

Kérdések, megjegyzések:

 Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a weblap üzemeltetője a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Colussi Kft.

8200 Veszprém, Pápai út 32-34.
(+36) 06 30 989 9332
A pelletkályhákról
Termékeink
Rólunk
Kapcsolat
Termékcsoportok: