Diva - Keskeny pellet kályhák
Diva
Diva
Diva

Diva

Hermetikusan zárt.

Figyelemre méltó fűtés.

Egy valóban keskeny pellet kályha, csupán 25 cm mély, de nagy teljesítménnyel. Hermetikusan záródik, így a füst a lakótérbe nem tud bekerülni. Ezért, szemben a hagyományos pelletkályhákkal melyeket tilos, a hálószobákba, garzonlakásokba és fürdőszobákba telepíteni, ezt szabad. Egy üvegajtó, tisztító felszerelés, termosztát, távirányító jár vele együtt. A teljesítményének 10 fokozata van, valamint felszerelték DFCS (dynamic flow control system) rendszerrel, ami a füst ventilátor fordulatát a füstgáz összetétele szerint módosítja. Diva a kályha, amely modern vonalakat hozott a fűtésbe a lekerekített paneljeivel és a teljesen szitanyomott üvegajtóval.

Öntöttvas égőkamra
5 működési teljesítményszint
A menü megjelenítése 6 nyelven
Kivehető hamutálca
Biztonsági termosztát
Külső termosztáthoz is alkalmas
Biztonsági manosztát

688.000 Ft
Országos házhozszállítás
Szakszerű beszereléssel
IMQ TANÚSÍTVÁNY
Szigorúan tesztelt és tanúsított termék.
KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS
Ez a termék megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, és 5 csillagot kapott.
ECODESIGN 2022
Ez a termék az ECODESIGN 2022 kritériumainak felel meg, amely meghatározza a környezetbarát tervezési követelményeket, a számítási és mérési módszereket a légkörbe történő kibocsátás csökkentése érdekében.
HERMETIKUS ÉGÉSŰ RENDSZER
Az SHS szimbólum hermetikus égésű rendszerrel felszerelt kályhákat jelöl. Ennek a rendszernek köszönhetően a kályha nem veszi be az égéshez szükséges levegőt abból a környezetből, amelybe be van építve. Ez nemcsak nagyban javítja a teljesítményt és optimalizálja a hőtermelést, hanem a kályhát is nagyon biztonságossá és alkalmassá teszi olyan helyiségekben történő telepítésre, mint hálószoba és fürdőszoba.
LEVEHETŐ FOGANTYÚVAL
A SHU szimbólum azt jelzi, hogy a kályha levehető fogantyúval van felszerelve. Biztonsági intézkedés a tűz ajtajának véletlen és / vagy akarat nélküli kinyitásának elkerülésére.

Műszaki adatok, jellemzők:

Teljesítmény:
9,5 kW
Méret:
SZ 84,5 x H 24,8 x M 103,4 cm
Fűtött környezet:
140-200 m3 ~ 75 m2
Szín:
Piros, Fehér, Fekete
Pellet tartály kapacitása:
13,5 kg
Kályha súlya:
120 kg
Fogyasztás:
max 1,9 kg/h - min 0,5 kg/h
Tartozék:
Távirányító
Külön vásárolható tartozék:
WI-FI vezérlés

Érdeklődés / megrendelés:

Amennyiben termékünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, vagy meg szeretné azt rendelni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és nyomja meg a "Küldés" gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.
Tárgy: *
Név: *
Cím:
E-mail cím: *
Telefonszám: *

Kérdések, megjegyzések:

 Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a weblap üzemeltetője a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Colussi Kft.

8200 Veszprém, Pápai út 32-34.
(+36) 06 30 989 9332
A pelletkályhákról
Termékeink
Rólunk
Kapcsolat
Termékcsoportok: