Futura 19.5 - Nagy teljesítményű kazánok
Futura 19.5

Futura 19.5

Légcsatornázható. 4 ventilátorral.

A technológia és erő valódi ötvözete.

 

Ez a kályha 40 kg kapacitású pellet tartállyal és távirányítóval rendelkezik, valamint dfcs automatikus levegő kontrollal az égetéshez. Hermetikusan működik, tökéletes passzív házakhoz, mivel nem von el levegőt a környezetből az égéshez. A légcsatorna csatlakozók a tetejére vagy a hátuljára is szerelhetők, és a kályhát csatlakoztatni lehet már meglevő szoba termosztátokhoz, illetve lehet aktiválni szenzorokkal is, amelyek érzékelik a környezet hőmérsékletét és szabályozzák a ventillátorok sebességét. Ennek a kályhának köszönhetően légcsatornákkal könnyen felfűthető egy épület minden helyisége. 4 légcsatorna 4 ventillátorral egymástól eltérő teljesítménnyel is tud dolgozni.

40 kg pellet tartály
Dupla ajtó
Távirányító a tartozékban
20 működési teljesítményszint
A menü megjelenítése 6 nyelven
Kivehető hamutálca
Biztonsági termosztát
Külső termosztáthoz is alkalmas
Biztonsági manosztát

928.000 Ft
Országos házhozszállítás
Szakszerű beszereléssel
IMQ TANÚSÍTVÁNY
Szigorúan tesztelt és tanúsított termék.
KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS
Ez a termék megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, és 5 csillagot kapott.
DINAMIKUS ÁRAMLÁSVEZÉRŐ RENDSZER
A dinamikus áramlásvezérlő rendszer automatikusan szabályozza a levegőt az égéshez, annak érdekében, hogy maximális rugalmasságot biztosítson a napi használat és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében.
HERMETIKUS ÉGÉSŰ RENDSZER
Az SHS szimbólum hermetikus égésű rendszerrel felszerelt kályhákat jelöl. Ennek a rendszernek köszönhetően a kályha nem veszi be az égéshez szükséges levegőt abból a környezetből, amelybe be van építve. Ez nemcsak nagyban javítja a teljesítményt és optimalizálja a hőtermelést, hanem a kályhát is nagyon biztonságossá és alkalmassá teszi olyan helyiségekben történő telepítésre, mint hálószoba és fürdőszoba.
LEVEHETŐ FOGANTYÚVAL
A SHU szimbólum azt jelzi, hogy a kályha levehető fogantyúval van felszerelve. Biztonsági intézkedés a tűz ajtajának véletlen és / vagy akarat nélküli kinyitásának elkerülésére.

Műszaki adatok, jellemzők:

Teljesítmény:
19,5 kW
Méret:
SZ 103,9 x H 45,1 x M 134,3 cm
Fűtött környezet:
300-400 m3 ~ 120m2
Szín:
Fekete-szürke
Pellet tartály kapacitása:
40 kg
Kályha súlya:
266 kg
Fogyasztás:
max 4,1 kg/h - min 0,9 kg/h
Tartozék:
Távirányító
Külön vásárolható tartozék:
WI-FI vezérlés

Érdeklődés / megrendelés:

Amennyiben termékünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, vagy meg szeretné azt rendelni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és nyomja meg a "Küldés" gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.
Tárgy: *
Név: *
Cím:
E-mail cím: *
Telefonszám: *

Kérdések, megjegyzések:

 Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a weblap üzemeltetője a fent megadott személyes adataimat a megkeresésem teljesítésének érdekében, az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code

Colussi Kft.

8200 Veszprém, Pápai út 32-34.
(+36) 06 30 989 9332
A pelletkályhákról
Termékeink
Rólunk
Kapcsolat
Termékcsoportok: